Radioteateret er flinke til dramatisering. Dette var den første boka om advokat Sven Foyn som jeg har hørt/lest, og det fristet til mer. Artig med bøker hvor det ikke bare er fagfolk som løser oppgavene.

Ikke av de aller mest spennende, men allikevel god krim som anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

En morsom opplevelse etter å ha lest / hørt bøkene før i rekken. Hørte jeg radioteaterets versjon av "den siste dansen". Det er utrolig hvor mye trøbbel Sven Foyn klarer å vikle seg inn og ut av uten noe mer enn blåveiser og skrammer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jan Mehlum er vel den eneste "moderne" krimforfatter jeg leser, jeg foretrekker Christie. Grunnen til at jeg liker Mehlum, og ikke andre norske, moderne krimbøker er at jeg er kjempelei politiarbeid og den klisjefylte, hardkokte politidetektiven med alkoholproblemer og elendige forhold/ekteskap etc. Mehlums Svend Foyn er, til tross for få venner, i hvert fall relativt normal, med et sundt forhold til familien (dvs datteren og hunden). Dessuten har han humor.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spennende å oppdage nye forfattere. jeg hadde ikke hørt om forfatteren da jeg fikk 4 av bøkene hans til jul for noen år siden. Det resulterte i at jeg fikk tak i flere av bøkene, og nå tror jeg at jeg har lest de fleste. jeg har lest mye krim, og synes at Jan Mehlum absolutt svarer til forventningene, overraskende bra egentlig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar Sand