Jeg har forstått at jeg leser relativt få bøker i forhold til mange andre her på bokelskere. Har så vidt passert 20 dette året. Hva det tilsvarer i sidetall vet jeg ikke, men oppdaget for en stund siden at det totale antall sider en har lest står oppgitt nederst under "Hva skjer". Jeg har lest et sted mellom 110000 -111000 sider og lurer på om noen andre, for moro skyld, vil dele sine sidetall med meg/ oss;)? En totalt unyttig ting, men dog litt artig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 41 svar.

Det antallet jeg får oppgitt gjelder alle bøker jeg har markert som lest. Hva jeg leste når tid (unntatt siste år) husker jeg ikke. Så for meg blir det ikke reelt.
Det må være grusomt å ha lesetørke. Hva gjør du istedenfor? Når jeg har en god bok så savner jeg ikke TV.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er ikke så gøy. Spiller word feud, surfer på nett, er sosial,ser på tv og film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

136971 sider. Dette er de bøkene jeg husker å ha lest gjennom et liv fyllt med mye lesing. Og fler skal det bli:))))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

190961 som er registrert her :) 305 i gjennomsnitt per bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

75110 hittil, og jobber iherdig med å heve tallet ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

88752 antall leste sider. Jeg har registrert masse bøker jeg ikke har lest, og det er mange bøker jeg har lest som ikke er registrert, så noe gjennomsnittlig tall aner jeg ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest totalt antall sider: 100907. Jeg kommer til å lese mye mer i år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsom tråd :) Jeg har lest 66140 sider, fordelt på 265 bøker (men noen bøker jeg har er ikke registrert med antall sider, har jeg merket meg) som gir i snitt 250 sider per bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så gøy at noen fant denne unyttige tråden igjen ;) Har fortsatt lesetørke, men har kommet opp i overkant av 119000 sider siden sist. Regnet ut at jeg har et snitt på ca 270 sider pr bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Unyttig ja, men litt gøy.

Mine 120501 sider fordelt på 388 leste bøker gir eit snitt på 310 sider pr. bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, ser at jeg har lest 256985 sider,fordelt på 949 leste bøker, så det må bli et snitt på 270 sider pr bok. :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig med en gammel tråd det børstes støv av. Her inne har jeg registrert 23.219 sider. Fordelt på 106 titler blir det et snitt på 219 sider, hvilket bekrefter at jeg ikke er glad i tjukke bøker.

I løpet av kvelden skal sideantallet økes med ca 100 i Julian Symons bok "Skyggen av Annabel Lee" - som har 213 sider..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hos meg står det 168849. Satsar på å auke talet grundig i løpet av året :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

199284 sider gjennomsnittet er 369 sider .leser mellom 120-150 bøker i året

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åpenbart har jeg til nå lest 44846 sider, noe som jeg ser på som mye, og for meg er det akkurat det. Jeg tror gjennomsnittet av hva jeg leser er 367, kanskje. Er ikke sikker hvordan jeg kan finne det ut. Men hvis så mange sider er fordelt på ca. 122 bøker, burde gjennomsnittet ende opp på rundt 300.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Inntil videre har jeg kun fått registrert veldig få av bøkene mine her inne..Men sånn som det ser ut her inne nå så har jeg et gjennomsnitt på ca. 270 sider. Og har lest ca. 85 bøker.

And more to come. Når jeg får pakka ut alle kassene hjemme :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

akkurat nå har jeg lest 90998, og en gjennomsnitt på ca 240 sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt artig med totalt unyttig informasjon hehe
Jeg har lest 84079 sider og når jeg deler det på bøkene så blir det 338 sider pr. bok.
Nå hadde jeg tenkt å komme med en konklusjon utifra tallene, men klarer ikke finne noe som passer :)
Eller jo, tallene forteller meg at siden jeg har lest noen diktbøker og skuespill som har vært tynne bøker så har jeg tydeligvis kjempet meg gjennom noen mursteiner også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beskjedne 45360 sider har jeg registrert her. Med 146 leste bøker gir det et gjennomsnitt på litt over 310 sider per bok. Noe som vel er greit nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest 46820 sider av de bøkene jeg har registrert her. Gjennomsnittet blir da 400 sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, dette med tall på sider i forhold til antall leste bøker kan være ganske avslørende ;) Selv er jeg registrert med 358611 sider lest, fordelt på 1368 bøker, her inne (har jo ikke lagt til alle bøker jeg har lest opp gjennom livet, det er rett og slett umulig å komme på alle!), noe som gir et snitt på 262 sider pr. bok. Tror snittet har sunket en del den siste tiden, siden jeg har lest langt flere skuespill enn romaner...

Selv om jeg har lest et anselig antall sider opp gjennom livet, må jeg likevel si at jeg nå går for kvalitet framfor kvantitet. Foretrekker som oftest å lese et klassisk skuespill eller en god kortroman i steden for bøker jeg ikke utfordres av.. Blir litt stresset av å tenke på alt jeg ennå ikke har fått lest, men trøster meg med at jeg stadig vekk erobrer for meg upløyd litterær mark ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

58151 .... alt for lite, men kjekt å vite;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det står at jeg har lest 28718 og hvis jeg da deler det på de 91 bøkene som oppført har lest, blir det et gjennomsnitt på ca. 315 sider. Men så klart dette blir jo ikke helt reality da siden det er mange faktorer som spiller inn. Men litt artig likevel. Synes da at 315 sider pr. bok ikke er så værst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er litt artig med slike tall synes jeg, enda så unyttig det er ;)

405716 totalt antall sider lest her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er ditt snitt på sideantall?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er 240 fant jeg ut nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg forstår hvorfor;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest 45476 sider. Noen som har lest mindre? :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å ja, mye mye mindre. Hadde noen spurt meg den 15.03.2009, hadde jeg svart dere 0 sider. Først i mars 2009 oppdaget jeg denne fantastiske bokverdenen. Hvorfor har jeg ikke fattet dette tidligere. Jeg har jo gått glipp av så mye!! Jeg kjøpte min første bok, og ble helt dratt inn i en annen verden. Hadde aldri før orket, eller hatt ro i meg til å sitte å lese en hel bok. Mine tall blir derfor følgende: Jeg har lest i snitt 23 sider pr dag. På 630 flotte bokdager har dette blitt tilsammen 14611 sider:( Snittet pr bok ligger på "hele" 504 sider. Hey, jeg er jo helt der oppe i tetgruppa på snitt:))

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Du fortjener virkelig en stor stjerne - eller flere!

Du har oppdaget bøkenes verden i voksen alder. Det står det respekt av.

Lykke til videre med lesingen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må ses litt i forhold til hvor lang tid du har hatt å lese dem på;) Red. Hvis du regner ut antall sider i snitt pr bok får du nok et bedre snitt enn mange andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig. I følgje tellesystemet til bokelskere, har eg lese omlag 240000 sider. Eg har likevel notert meg at ikkje alle bøkene har registrert antall sider, så det er nok ein viss feilmargin her ;)

Elles kan eg nemne at det gjennomsnittlege sidetalet for kvar bok eg har lese ligger på 190 sider. Dette er ein kraftig nedgang frå i fjor jul då gjennomsnittet låg på omlag 250 sider. Eg må altså byrja å lese tjukkare bøker!

Det kjem jo også litt ann på kva type bøker ein les. Eg les til dømes mykje grafiske romanar, der ein gjerne kan lese 200 sider i timen. Vi må derfor gjere ei omrekning og tenkje oss at 10 sider med grafisk roman, tilsvarar ei vanleg bokside. På den same måten kan vi også tenkje at kvar side med faglitteratur, tilsvarar 10 vanlege boksider - Har du tenkt på det Ann Christin! ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har nok ikke tenkt så grundig gjennom dette, Olav:) Jeg regnet nettopp ut at gjennomsnittet mitt er på 277 sider, så jeg slår deg der tross all barnebøkene jeg har registrert;)

Jeg leser ikke tegneserier/ grafiske romaner, men heller litt solide romaner med snitt på 500-600 sider.

Det var ikke meningen at dette skulle bli noen komplisert- presis- utregningskonkurranse, men artig med forskjellige tanker om saken og ikke bare tørre tall:)

Når det gjelder faglitteratur må jeg innrømme at jeg ikke leser det på samme måte som skjønnlitteratur, fra perm til perm, jeg plukker ut det jeg synes er viktig, guler ut og tar notater. Har forresten bare registrert en bitte liten del av fag her, men forstår jo at dere som studerer litteratur registrerer det som er relevant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorry, det er jeg ikke i stand til å oppgi, da bøkene her på forumet kun er en liten del av de bøkene jeg har lest (her er de bøkene jeg eier selv og de fleste av de jeg har lånt på biblioteket kun de siste årene). Men det blir sikkert en konkurranse ut av dette også:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er mulig, men det blir ingen premie. Vi oppgir bare det som er registrert. Ingen kan forvente at en kan holde orden på antall sider ellers. Jeg oppdager stadig bøker jeg har lest som jeg hadde glemt. Registrerer litt etterhvert. Det er jo umulig å huske alt en har lest gjennom et relativt langt liv hvis en ikke skriver det ned, og hvem gjør det? Noen få. Da kommer det veldig an på hvor god hukommelse en har.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er dette sideantallet basert på alle bøkene du har oppgitt at du har lest da? For det kan vel ikke være bare de 20 du har lest i år? Hvis ikke det er 20 ekstremt tjukke bøker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe:) Det hender jeg leser ganske tjukke bøker, men ikke så tjukke. Det er en annen diskusjonstråd her som spør om antall bøker en har lest hittil i år. Jeg hadde det bare med som en innledning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er på 370995 sider nå :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, da begynner det å bli en del:) Og det er sikkert noen som har enda flere. Siden bøker innholder forskjellig antall sider er antall bøker ikke alltid like beskrivende for mye en egentlig har lest. Ikke at dette er noen konkurranse, jeg ligger jo da i så fall veldig dårlig an, hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt unyttig ja, men jeg lar meg lure med jeg...200899, sånn er det nå, men det forandrer seg ofte fra dag til dag. :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid Hilmer