Min kollega har lest en bok som hun ikke husker tittelen på. Og vi vil gjerne finne ut av dette.Det er en kjærlighetshistorie fra USA mellom en hvit blind kvinne og en svart mann. Tror at boka har noen med blå/blått i tittelen... Handler om rasemotsetninger.

Vi blir veldig glade om noen kan hjelpe:)

Noen som kan hjelpe ??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hei, jeg har flere ganger anbefalt et nettsted som gir svar på nettopp slike spørsmål. Prøv www.biblioteksvar.no - de vet det meste!

Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ukjent for meg, men jeg googlet stikkordene du ga (book white blind woman black man blue) og kom frem til A Patch of Blue av Elizabeth Kata.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk:) Har funnet ut at den heter "En flik av blått" på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant - fullstendig ukjent, så jeg måtte slå opp på wikipedia; det avdekket at Elizabeth Kata var en australsk forfatter, og at "A Patch of Blue" først utkom under tittelen Be Ready with Bells and Drums. Den boken ble filmatisert under tittelen "A Patch of Blue", og deretter ble boken utgitt på nytt under samme tittel som filmen. Her er lenke til wikipedia-artikkelen - australske forfattere vet jeg at det er flere enn meg her inne som har liten peiling på (jfr. tidligere diskusjonstråd om australsk litteratur, så her har vi muligheten til å få vite litt mer...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenBjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30