Jeg har funnet ut at boka "Pesten" av Albert Camus ligger her inne som 2 ulike utgaver og med forskjellig antall eier osv.
Det er jo de samme bøkene bare forskjellige utgivelser. Er det mulig å samle de under ett? Det hadde vært greit pga sitater og kommentarer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Boeker/utgaver paa Kindle regnes ikke med i det gode selskap - derfor er mange av mine boeker registrert med bare en eier (meg), selv om det finnes flere utgaver her inne - baade i papir og som e-bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, dette har vært oppe før også - det har vært sånn lenge, dessverre.

Noen bøker er ikke "koblet sammen", mens andre ligger inne med mange kopier, selv om det er samme bok. Og som du sier er det jo synd. Hverken antall lesere/eiere, karakterer, sitater eller kommentarer blir jo samlet sammen da...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da jeg søkte på Pesten, kom det opp fire utgaver. Min egen utgave var ikke blant dem, for den er det visst bare jeg som har. Den er fra 1971, og den har jeg skannet og lagt inn selv. Jeg la inn mange bøker selv i begynnelsen, fordi jeg ikke fant utgaver som var noe særlig eldre enn 10-20 år her inne. Synes egentlig det er litt merkelig...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også en del eldre bøker, noen fra tidlig -40 tall og noen fra 1800-tallet. Jeg holder på å skanne og legge inn, men du og du for en jobb. Det er ikke noe jeg blir ferdig med før langt ut på nyåret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje du skulle søke om tilskudd til "sysselsettingstiltak"?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ler høyt her Ja, kanskje det du, men det er lenge siden jeg har hatt det så moro, finner "gamle venner", som det er lenge siden jeg har sett...de blir lagt tilside for lesing sånn innimellom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi får rope på André, kanskje han kan forklare om det er meningen det skal være slik med noen bøker her inne.

Det beste hadde vært å samle de ulike utgivelsene under ett som en del bøker gjør i dag, og at en selv kan velge det være seg som cd, bok med ulike bokomslag/ utgivelsesår. Om en har lyttet eller leser så har alle den samme boka og da blir kommentarene/sitatene samlet. Eller hur?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jo, det er sant, - og jeg syns jo det er litt synd at de bøkene jeg har lagt inn og skannet inn selv, ikke kommer opp som alternativer når folk søker på bøker...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

La oss rope i kor:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange bøker som har to og enda flere utgaver!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne Dahl