Tror dette er første gangen jeg leser en Cato Isaksenbok, har kun sett seriene på TV. Denne boken synes jeg var veldig bra! Den har en interessant handling, et fargerikt persongalleri, er spennende og har et skikkelig driv uten at det føles krampaktig og tilgjort. Jeg er heller ikke enig med dem som mener at det er store likheter mellom Marian Dale og Lisbeth Salander. De er for forskjellige, og troverdig på hver sin måte, synes jeg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Interesant.Jeg har ikke hørt noe om at det skal være likheter mellom Marian Dahle og Salander fra Stieg Larsson-triologien før? Det må vel kanskje være fordi begge to går litt sine egne veier,det da.:P Jeg syns ikke de minner om hverandre. Jeg ønsker meg denne boka,ihvertfall,eneste Lindell boka jeg ikke har lest. Sikkert lettlest,men er ikke det litt av moroa da?;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror jeg leste om likheten i en av de andre trådene om boken. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld