Jeg har akkurat importert en liste med bøker, enkelte av titlene har da kommet inn som duplikater og jeg sitter nå å fjerner disse duplikatene. Når jeg fjerner en bok så blir jeg sendt til profilen min. Så for hver bok jeg sletter fra min hylle så må jeg gå inn igjen på linken "organisere bøker". Dette er irriterende og tar unødvendig mye tid.

Kunne det ikke gått an å laget en funksjon slik at man kunne for eksempel krysse av på flere bøker også velge en handling som f.eks. "flytt til XXX hylle" eller "slette"? Det hadde vært så mye enklere :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt forslag, men til det eventuelt kommer en sånn funksjon kan du jo åpne bøkene du skal redigere eller slette i hver sin fane i nettleseren. Hold inne ctrl mens du klikker på omslagene, og så lukker du bare fanene når du har gjort det du skal gjøre. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen muligheter for dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun Svensli