Denne boka var grunnboka om Undsets liv fram til Sigrun Slapgard kom med "Dikterdronningen", bygd på delvis nytt materiale. Alle ære til Ørjasæter, men kanskje ikkje spenstig nok?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Fullførte denne bibelen i går, etter å ha slitt med den en måneds tid. Imponerende arbeid, for all del, men jeg ble ikke like imponert over oppramsing av refererte brev og diverse debattinnlegg. Ei heller skriftlig var det en innertier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm, det er lenge siden jeg leste denne, men du har kanskje rett i det. Jeg husker jeg leste en Amalie Skram-biografi og gikk rett løs på bøkene hennes... Denne fenget ikke like mye, nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt Fagertveitbandini