Var på bokbad med Siri Lill Mannes i går kveld, hun ble bokbadet av vår egen bibliotekar, Elisabeth Kjensli Johansen.

En fantastisk kveld, og Mannes er en utrolig god formidler!

Hun røpet at det kommer en bok til med Gard og Sofie, og jeg gleder meg veldig til det.

Mannes skriver godt, men kanskje litt kort. I 66 grader nord kunne det godt ha vært 50 til 100 sider ekstra, slik at vi kunne blitt bedre kjent med personene. Hun skriver engasjerende og lett, og boka ga meg en flott leseropplevelse. Samtidig blir jeg litt skremt, for dette er så realistisk, og det kunne ha skjedd her i trygge Norge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg fikk ikke så mye ut av denne boka. Det har kanskje noe med det du nevner her at man blir litt lite kjent med personene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir spennende med den nye boka hennes, og jeg er helt enig i at denne ble for kort! Jeg er likevel imponert over dybden i fortellingen, researchen som må ligge bak og drivet i boken. Håper den neste holder samme spenningsnivå, men er litt lengre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas