Elsket boka. Mamma leste om den lille prinsen til meg da jeg var liten. Elsket den. Leste den for et år siden hele boka. Jeg ble helt med i historien. Den er kjekk fra start og slutt.

Utrolig bra bok!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig, fin bok:-)

Jeg leste den akkurat på nytt, det ble et hyggelig og nostalgisk gjensyn med denne barndomsskatten. Denne gangen leste jeg en nyoversettelse av Henning Hagerup fra 2015 lånt fra biblioteket. Bokens nøkkelsetning er noe omskrevet ift min barndomsversjon (som er oversatt av bestemoren Inger Hagerup): "Man ser godt bare med hjertet. Det viktigste er usynlig for øynene". Tidligere lød denne setningen slik: "En kan bare se riktig med hjertet. Det vesentlige er usynlig for øyet". Usikker på hvilken formulering jeg foretrekker, men utvilsomt et favorittsitat.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg fortrekke absolutt den "gamle".Den er så poetisk

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig at det er en nydelig bok! Husker at jeg leste den på fransk på gymnaset, godt hjulpet av læreren. Leste den senere på norsk for min datter. Fant en miniatyr av den samme på spansk og bare måtte ha den :)
Jeg tror jeg foretrekker "En kan bare se riktig med hjertet. Det vesentlige er usynlig for øyet".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenHarald KTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik Vale