En klassiker. Ungdommens eiendommelige dårskap og vidunderlige hybris! Salinger gir oss noe subtilt her, noe fra nervene til nervene, en feeling så rendyrket at den føles som en åpenbaring for den som har mottakeren riktig innstilt; "ahh yess! Sånn var det, akkurat sånn!"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tror at dersom jeg hadde lest denne da jeg var 16, hadde jeg vært helt enig med deg. Dessverre ventet jeg til jeg hadde passert 40, og da var liksom ikke inntrykket helt det samme... Akk ungdom - hvor ble du av...?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv om jeg har passert 50 så likte jeg boka utrolig godt og det har jeg visst også skrevet i en annen tråd tidligere. Jeg føler boka er tidløs for mange elementer er like aktuelle i dag.
Siden godt voksne har vært unge en gang de også er det kanskje like greit å lese den som voksen, for da er det lettere å se og forstå hvordan sinn og sjel kan være mens en er ung. Endringer i indre liv følger alder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild S