Likte ikke denne boka til å begynne med, syns den var veldig spesiell. Men etter å ha analysert den i klassen, deretter lest meg opp på bakgrunns historien og forstått mer av hva den handler om (eksamens forberedelser :p) skjønner jeg at boka egentlige er fantastisk! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hehe, akkurat det samme her! Men hvor bra er bøker hvis man virkelig må jobbe med å like dem? - Misforstå meg rett, Sula er en god bok, men... Hvorfor må man legge inn så mye jobb for at den skal bli det? Er boka egentlig bra da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser poenget ditt, men jeg tror kanskje hovedproblemet i forhold til det meste, og da selvsagt også bøker, er manglende kunnskap. Jeg for min del kan alt for lite om forholdene til afro-amerikanere på starten av 1900-tallet, så fort jeg lærte mer om dette forstod jeg lettere hva Toni Morrison ville fram til. Jeg tror at kunnskap ofte er det som gjør en bok bra :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld