Anbefaler denne boken til alle som har lyst å lære litt mer om Amazonas urfolk og deres verden. Den setter vår egen sivilisasjon i perspektiv, og får deg til å forstå urfolks verdensbilde, og det som trues deres livsmåte: Den vestlige sivilisasjon, spesielt i forhold til vestens kyniske grådighet og konsumerisme, ikke minst de utspekulerte misjonærende. Man får også en enorm respekt for all den viktige kunnskapen indianerene har om naturen, dyr og planter, og for hvordan de lever i pakt med naturen, og den dype respekten de har for alt levende. Boken er lettlest og inneholder en del bilder. Boken er skrevet av Anders C. Krogh og det er hans fortelling om reisene og oppholdet han hadde i Amazonas med indianerene og man får et innblikk i en verden som ikke er tilgjengelig for de fleste. En utrolig spennede og interessant bok!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg befinner meg for tiden langt inni jungelen blant Amazonas urfolk sammen med forfatteren Anders C. Krogh, og er så enig i det du skriver om boka. Spesielt interessant er det å lese om alt disse urfolkene vet om naturen, om planter og dyr. Den respekten og ærefrykten som de viser for alt liv i sine omgivelser, hvordan de lever og samarbeider i et stressfritt og harmonisk fellesskap.
Boka er lettlest og meget interessant.Jeg er enig i det Gert Nygårdshaug sier om boka: "En sterk skildring av regnskogindianernes truede eksistens. Denne boken burde vært pensum i norske skoler."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB