I dag oppdaget jeg etter xxx antall år , at det finnes en bok om Pompel og Pilt. Mitt barndoms mareritt. Denne barne tv serien som gikk på 70 tallet skremte meg noe vanvittig. Alle de andre barna så på Pompel og Pilt men de ble ikke skremt men jeg fikk mareritt om natta og grøsser den dag i dag over disse to fyrene. Så nå skal jeg bearbeide dette ved å lese boka . Flere som er redd pompel og Pilt.?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Vektige indisier ble nevnt her, men noen eller flere
må ha glemt å lenke inn en noe mer inngående oppfølgelse :

ved en informant som også er aktiv her på forumet.
Etter-forskning pågår ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja da er boka lest, og jeg er like redd ( men voksenredd denne gangen, jeg takler dem !.) Kan altså ikke fordra mine barndoms skrekkfigurer Pompel og Pilt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har hatt denne boka stående i bokhylla i årevis...... og har ennå ikke kommet så langt at jeg har begynt å lese! Sier litt om skrekken fra barndommens sort-hvitt-opplevelser? Men jeg har laget hånddukker etter oppskriften av Pompel og Pilt, det hjelper litt på traumene, tror du ikke? ;o) God lesing, og gi gjerne en tilbakemelding om hvordan du opplever de to og de de omgås!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det skal jeg gjøre.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må innrømme at Gorgon vaktmester var litt småskummel, men mest litt rar. Jeg har aldri skjønt poenget med hele denne serien. Kanskje det er det som gjør den til en kult-serie? Helt uforståelig. Noen som har forstått budskapet evt moralen? "Det er bedre med to reparatører enn ingen reparatører!" Ja, det er jo sant,hehe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

NorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudConnieGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenVannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette Augustin