Noe er det ved måten Erik Fosnes Hansen skriver på. Jeg blir fanget !

Jeg liker måten han komponerer historien. Dette med de mange historier som han på en måte fletter sammen til en hel historie. Det at han samtidig greier å flette inn en god del interessante fakta i disse historiene, gjør det hele iallefall for meg enda mer spennende. Om det er mytologi, biologi eller astronomi han skriver om spiller ingen rolle. Han får alt til å bli interessant og jeg er et nysgjerrig menneske så jeg sluker alt han skriver.

Det er nteressante menneskeskjebner han skriver om i denne boken. Spesielt synes jeg historien om Leo "Spot" gjorde inntrykk. Vidunderbarnet ! De andre historiene vedr bl.a. Jason, David og Petronius var også rørende og interessante å lese. Fosnes har evnen til å beskrive psyke like så mye som viten innforbi materien.

Jeg er også som andre her på Bokelskere forundret over at denne boken ikke er blitt mer omtalt.

Boka "Beretninger om beskyttelse" som Erik Fosnes Hansen også har skrevet, er ei av mine favorittbøker. "Salme ved reisens slutt" minner litt i måten den er skrevet på med alle disse små historiene som bindes sammen. Om den ikke havner blandt mine favorittbøker, synes jeg klart at "Salme ved reisens slutt" fortjener en fem`er i terningkast. Og som boka "Beretninger om beskyttelse" synes jeg også denne boka vil tåle å bli lest flere ganger !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er så ening i det du skriver, Fosnes Hansen sriver veldig bra. Beretninger om beskyttelse er den beste, synes jeg. Nå er det lenge siden jeg har lest Salme ved reisens slutt, men husker den som veldig bra. Tror faktisk jeg skal ta å lese den om igjen nå.Vil også anbefale hans første, Falketårnet, utrolig bra skrevet av en ungdom(som han da var ).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har tenkt på om jeg også skulle lese boka "Falketårnet". Blir sikkert til det nå. :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie M