Boka var ikke så god i begynnelsen. Hadde egentlig tenkt å legge den bort. Flyreisen var veldig spesiell og kjedelig. Men etterhvert som en ble kjent med personene, om vanskeligheter, ulykkelige kjærlighetsforhold og innimellom gleder,i det Nye landet,New Zealand, ble det mer og mer spennende. Vi følger de 3 "brudene" og den sjarmerende Frank, som de alle mer eller mindre fikk et forhold til. Boka kan anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Helt enig med deg, den tok seg veldig opp etterhvert og jeg endte opp med å like boka veldig godt. Den var noe forutsigbar, men synes ikke deg gjorde så mye,jeg koste meg med boka:.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter omtalen og anbefalingen fra Liv Gade hadde jeg store forventninger til boka. Noe ble innfridd: Miljøskildringer både fra Nederland og New Zealand, samt beskrivelse av innvandreres fremmedfølelse i et nytt land var meget lesverdig. Kjærlighetshistorien(e) var mangslungne og fascinerende på sitt vis, men allerede halvveis i boka fikk man jo en fornemmelse av hva slutten ville by på - nesten som i en ukebladroman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så fint at du skreiv litt om denne! Jeg har kjempelyst til å lese den, men har vært usikker på om jeg skal kjøpe eller låne. Hvis det er noen flere som har noen tanker omkring boka, vil jeg gjerne lese...:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka blir på det varmeste anbefalt av bokinspirator Liv Gade, som går så langt som å si at det er en av de beste bøkene hun har lest.

Jeg likte den ikke noe særlig. Hadde nok i utgangspunktet veldig høye forventninger til boka, og fallhøyden ble deretter. Jeg synes det var "få" høydepunkt. Langdryg og til tider kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj, det var litt av en kontrast mellom din og Liv Gades lesning! Skjønner godt at du blir skuffa når hun har rost boka så veldig. Men kanskje du kan si noe mer om hva som ikke fungerte?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er en stund siden jeg leste den nå, men jeg likte den bedre enn forventet. Likte ideen om unge bruder på reise, og syns som Astri at den fenget meg stadig bedre utover i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar! Men hva var det du likte? Altså; hvilke kvaliteter finner en leser i denne boka i forhold til ei anna bok? Og er den godt fortalt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm. Jeg har den ikke her nå, og det er nok for lenge siden jeg leste den til at jeg klarer å være noe særlig spesifikk. Jeg er glad i å lese om "the twist and turns of life", den ga meg mennesker jeg kunne tro på og lot meg følge dem lenge. Spesielt godt fortalt var den ikke, men helt grei - slik jeg husker den nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om jeg kan hive meg på litt i det seneste laget. Jeg likte boka kjempe godt. Grunn til det var de karakterene jeg ble kjent med i boka. Ester som er så selvsikker og går sine egne veier for den tiden hun lever i. Også Marjorie da som har en drøm om en ektemann med hus, barn og det hele som er så viktig for henne å oppfylle til enhver pris. Jeg husker ikke navnet på den tredje kvinnen men hun var en motsetning til de andre kvinnene i hvordan hun var selvutslettende og lot den nye ektemannen ha grep om alt som var viktig i livet. Jeg likte også å bli bedre kjent med New Zealand og dens varierende natur og klima.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride Lindseth