Jeg ventet lenge med å lese denne boken, da "alle" leste den. Var redd jeg kom til å bli skuffet, og tenkte at jeg ikke kom til å glemme titelen en dag jeg gikk tom for en sommerbok. Men dette var ikke "bare" en sommerbok! Den var like god som jeg hadde hørt, og jeg var glad jeg hadde tid til å ligge på stranda i Portugal og nyte denne utrolig gode historien. I en verden der alle er så ulike, var det fantastisk med en historie om akkurat dette. For meg hadde den overføringsverdi til det virkelige liv, og den fikk meg til å filosofere over alle sjebnene vi ikke er klar over at kanskje går forbi oss på gata. Jeg ønsker å anbefale denne til alle som er glad i en god historie!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Synes denne var helt grei, men ikke noe mer enn dét, dessverre. Det gjelder både selve historien(e), personskildringene og språket. Hadde spesielt forventet meg mer av språket, men synes det ble for svultstig, haltende og litt tungt. Likte señor Peregrinos historie best. Og slutten var jo noe spesiell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker historien, men syntes slutten er så dårlig... Da blri man aldri sittende igjen med særlig good feeling. Men Drømmehjerte av samme forfatter syntes jeg var helt fantastisk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Likte ikke slutten. Men resten av boka var bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne blir bare dårligere og dårligere jo mer jeg tenker på den. Nå har jeg riktignok en del mer fødselsmerker enn hovedpersonen, så det er kanskje derfor jeg synes den er så fryktelig dårlig. Nesten litt provoserende bok for meg, (og sikkert for flere folk med en (helt eller delvis) annen hudfarge). Sannsynligvis hadde jeg syntes den hadde vært patetisk uansett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke alle rett på sin egen opplevelse? Hva vet du om min kropp? Siste kommentar forklarer vel en hel del. Tips: hold deg langt unna opplfølgeren, så slipper du bli provosert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble dessverre litt skuffet. Historien var god, men da jeg hadde lest den ferdig hadde jeg litt føelsen av å ha lest en føljetong i hjemmet....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, ble skuffet over denne jeg også. Leste den etter "Drømmehjerte" som jeg syntes var en helt fantastisk bok og denne nådde ikke opp. Historien manglet noe essensielt. Har desverre snakket med mange av mine venner som også var skuffet over denne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig - og enda verre er Salvadoreña. Ser hun akkurat er kommet med ei ny bok nå.....den ligger langt nede på lista over det jeg har tenkt å lese...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja det var ein god historie, men eg syns at språket skurra veldig mange plassar. Syns på ingen måte at ho er den nye Isabel Allende..Der er det mykje igjen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble også litt skuffet. Grei nok koselesing, men ikke en bok jeg vil huske særlig lenge

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.