Etter fantastiske "The corrections" og solide "The discomfort zone" - i tillegg til en mengde andres essays, bokomtaler og smarte skriverier - er det lenge siden jeg har gledet meg så mye til utgivelsen av en ny roman som denne. Det har kanskje blitt en klisje etter hvert, men Franzen er virkelig "der oppe" som en av vår samtids aller, aller viktigste og mest interessante intellektuelle. Les ham for gleden av et velutviklet, rikt språk og satirisk gjenkjennede karakterer, les ham for hans samfunnskritikk eller kanskje aller viktigst: les ham fordi han skriver sabla godt og fengende!

Jonathan Franzen kommer til Litteraturhuset i Oslo 18. oktober for å snakke om den nye boka si, med John Erik Riley. Det kan vœre lurt å ta turen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Humoren og satiren samt samfunnsperspektivene gjør Freedom til en artig og interessant roman. Jeg hørte den på lydbok (engelsk) Og anbefaler det. Oppleseren er god :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lastet ned Kindle for PC (gratis) på min laptop og lagt boka dit for ca kr 60,- Prossessen tok ca 30 sekunder og nå gleder jeg meg til å bruke gode timer på lese den. De første sidene lover godt !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er flere som gleder seg. Freedom får kjempekritikk i Dagens Næringsliv. Vet ikke om jeg orker å vente til den kommer på Norsk. Et must for dem som ikke har fått øynene opp for amerikansk samtidslitteratur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg kjøpte den på engelsk i går og er kjempespent, er litt redd for å ha for høye forventninger, men gleder meg til å gå i gang likevel. Han er jo virkelig en av de store som du sier Ann-Sofi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOle