Bra bok, men fæl å lese (dog ikke like vond som "Gjøre godt"). Marstein skriver godt og veldig levende.

Den kunne med fordel vært litt kortere - ikke fordi den er så lang i antall sider, men noe av innholdet føles litt gjentakende.

Hvem identifiserte dere andre dere med? Noen som klarte å føle med begge to? Jeg syns Heidi var irriterende og hadde definitivt sympatien liggende hos Vegard.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Heidi var håpløst irriterende i all sin kåtskap, men Vegard var heller ingen gromgutt, selv om han fikk mesteparten av sympatien.

Jeg likte ikke boka, spesielt ikke blikket Trude har på datteren, valker og knoppebryster. (det var dette jeg hang meg opp i da jeg skrev blogginnlegget, og fremdeles hver gang jeg hører boka nevnt er det første som faller ned i hodet på meg: valker og knoppebryster.

Veldig enig med de som sier den er for lang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er såå enig med deg, Hilde. Ble til tider irritert på Heidi og min sympati lå nok også hos Vegard.

Og boka kunne med fordel også vært kortere. Detaljer er bra - men til tider føler jeg at Marstein har glemt hva hun har skrevet tidligere og derav gjenntar seg selv. Ellers syns jeg det var en veldig bra bok :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg holder på med boken nå og irriterer meg grønn over denne Hilde. Kjønnsdriften har fått fornuften til å fordufte...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser også denne boka nå, syns den er ganske bra! Men skjønner hva du mener om denne Hilde....ganske ensidig i tankegangen sin denne dama:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da kan jeg rope "ferdig"! Jeg er ikke enig i at boken er for lang, for kverningen om og om igjen på de samme tingene er vel for å vise hvordan hun strever med de valgene hun tross alt tar. Og det er vel no vi gjør når vi vet at noe er "galt" til tross for at vi har veldig lyst på det....vi rekonstruerer og omdefinerer virkeligheten til vi tror på det selv? Om og om igjen...Men jeg lurer på en ting: når hun er en person som har så veldig behov for kontroll - hun liker ikke overraskelser - er det da troverdig at hun kjeder seg så lett - har så behov for forandring??? Og kjedsomheten/behovet for forandring - er ikke det noe av drivkraften hennes? Hun har en god driv i språket sitt og fortellingen. Likte måten hun hadde bygget opp historien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og jeg ble så irritert på dama at jeg aldri ble ferdig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergKirsten LundTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmHanne Kvernmo RyeStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn SturødAlice NordliTralteIngunn SPrunellaÅsmund ÅdnøyMarianne M