Lurer du på hvordan det er å ha ADHD? Vet du egentlig hva det betyr? Kan man klare seg bra selv om man har ADHD? I denne boka får du innblikk i hverdagen til en som har ADHD gjennom forklaringer, bilder og fortellinger fra ungdom.

Kapitlene kan leses i den rekkefølgen man vil. Illustrasjonene til André Jensen gjør boka morsom å bla i. Boka gir mange AHA-opplevelser for dem som har eller lurer på om de har ADHD - eller kjenner noen som har det.

Ti tanker i hue - og ingen på papiret har allerede fått mye skryt og Norsk kulturråd har kjøpt den inn til alle norske bibliotek. Boka er også blitt oversatt til svensk.

Lisbeth Iglum Rønhovde er en av dem som vet mest om barn og ungdom med ADHD. Hun har tidligere skrevet Kan de ikke bare ta seg sammen som handler om barn og unge med ADHD og Tourette syndrom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SHanne Kvernmo RyeTine SundalBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingJohn LarsenTheaAnn Christin