Grei nok, men jeg er nok tilhenger av litt mer action, og synes den ble litt kjedelig i lengden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er nok ei bok der du må vite litt kva du går til. Eg har tidlegare hatt den på pensumlista i litteratur. Då snakka me så mykje om ho og analyserte sønder og saman. Noko som kan vere skummelt, men denne gongen fekk det meg til å setje meir pris på boka. Etter mi meining ei verkeleg litterær perle!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes den tok seg opp og ble helt hekta etter hvert. Slet litt med dialekten i begynnelse, er ikke så fan av dialektskriving, men forstår at den gir fortellingen et mer autentisk preg. Leste Vidunderbarn etterpå, hvor det er litt mer action, men den er både kortere og ga meg ikke så mye. Lettlest og grei sommerlesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hører den som lydbok og synes den er helt fantastisk. Slipper jo unna dialektskrivingen da. Enig i at den er bedre enn Vidunderbarn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn SturødsomniferumGromgeKarin BergMartinKirsten LundStian AxdalKristin71NorahKarin  JensensiljehusmorHarald KEivind  VaksvikNerakntschjrldBerit RIngeborg GEster SMarit AamdalAvaKorianderLinnNina SolåsJulie StensethEgil StangelandMarteTine SundalsveinAud- HelenGodemineJarmo LarsenLailaSynnøve H HoelReadninggirl30Stig T