Okei, dette er kanskje det særeste innfallet jeg noen gang har hatt, hehe!

Men, jeg har i flere år holdt meg til 2 stk bokmerker og etterhvert som tiden har gått, bøker har blitt lest etc. har de blitt ganske slitte. Jeg vil ha nye!

Mitt rare innfall er rett og slett: finnes det nettsteder man kan kjøpe bokmerker? Jeg har lyst på litt sånn "old fashion" merker liksom, ikke sånne moderne fancy, glitter blingbling man får tak i på bokhandelen idag ;)

Tips tas i mot med takk ;) (Og ja, jeg vet jeg kan lage selv, men jeg er ikke så fryktelig kreativ av meg på den fronten)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Jeg vil på det varmeste anbefale denne dama her! Hun lager helt fantastiske bokmerker til en rimelig penge! http://papirdama.blogspot.com/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokmerker kan da være så mangt... - Jeg tar det jeg finner i mine nærmeste omgivelser. Det kan være alt fra en faktura jeg har fått i posten til en tråd fra et garnnøste. Men nå har jeg funnet ut at slike fine silkebånd i forskjellige farger som ofte er sydd inn i de nye klærne man kjøper (for at de skal henge pent på hengerne før man kjøper dem), kan klippes av og brukes som bokmerker. Disse syns jeg fungerer bra, de veier ingenting og tar ingen plass, og dessuten slipper jeg å rote bort og leite så fælt etter alle regningene mine, som kan bli liggende glemt inni bøker jeg ikke lenger leser i...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke akkurat det du spurte om, men for alle fruentimmere her inne kan det kanskje være en ide å strikke en bokmerkekatt? Jeg fikk en i gave og er superfornøyd! Se http://knittedtoys.blogspot.com/2008/12/cat-bookmark.html

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei, jeg samler på bokmerker. Og har funnet noen enestående bokmerker på ebay.com. Men det kan være vanskelig å finne fram til godbitene, et søk på bookmarks i dag ga resultatet 25.000. Jeg fant en skikkelig godbit for noen månder siden, en artdeco øyenstikker bokmerke fra 1920-tallet.

Lykke til stine!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

takk for svar! tror jeg skal søke litt rundt på nettet ja :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He he, bokmerkene er viktige:-) Selv fikk jeg bokmerke i sølv da jeg ble konfirmert, det er en ugle som man klipser på permen med et blått bånd. Merkelig nok bruker jeg den bare når jeg leser klassikere med stive permer. Godt gave-tips, lell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du må nok heller gå i museumsbutikkene enn i bokhandlene! Museene har alltid mange fine bokmerker, både her hjemme og i utlandet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ser ut som det er i utlandet det er størst marked for bokmerker. Jeg har et artig bokmerke jeg kjøpte i Praha , det er ei tynn skinnreim men en sol i den ene enden og (ne)måne i den andre i metall. Angrer nå på at jeg ikke kjøpte flere, men det er jo så.

Under neste utenlandstur skal jeg jammen være aktiv med å kikke etter artige bokmerker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Stine ! Vet du, det har jeg også gått her og lurt på og tenkte å spørre her på siden.

Bokhandlerene i dag har alt for dårlig utvalg av bokmerker. Nota-Bene hadde noen jeg likte veldig godt tidligere med påtrykte engler og kjente malerier . Kjøpte MANGE og det er stort sett dem jeg bruker.

Det fineste jeg har, kjøpte jeg på Hadrians wall i England for mange år siden og er i svart skinn med en påtrykt romersk soldat i gull. Det ligger her rett og slett til pynt ! :-) Ett annet utenom det vanlige i tynt tre-materiale, fikk jeg kjøpt i Syd-Afrika. Ja, jeg spør også . Hvor får vi kjøpt fine, spennende bokmerker ???? Har foreløpig tydd til pene postkort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Bokhandlere har virkelig kjedelige bokmerker. De har samme formater på alle sammen og motivet er som regel en solnedgang, blomster, alfabetet eller mønstre. Det syns jeg er kjedelig. Det siste bokmerket jeg kjøpte var selveste knerten som jeg syntes var litt morsom, men nå har jeg brukt den så mye at den dessverre har mistet hodet sitt, stakkar :( Så nå er jeg på leting etter morsomme bokmerker jeg også, men det er vanskelig å finne her til land. Har ikke gitt pp håpet ennå. Syns det er kjedelig å rive av en lapp for å markere siden med. Det blir ikke helt det samme ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forsøk på amazon.co.uk og søk på bookmarks. De har sågar "bookmarks for women"? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takker så mye for tipset ! :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt vi er flere! Hehe... De to jeg bruker er kjøpt i England, nærmere bestemt souvernirer fra "The Globe". Fikk et nettstedtips: etsy.com, skal sjekke ut den siden

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje du kan prøve på The Bookmark Shop? Her er det masse forskjellige temaer, materialer (papir, metall, sølvplattert osv), formater, og kategorier.

Du kan også kjøpe noen på Broderihuset og du får mange treff på amazon.co.uk og amazon.com :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tusen takk for tipsene! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg samler på bokmerker, vet ikke hvor mange jeg har (har ikke samlet så lenge). Jeg begynte på en London-tur jeg var på, oppdaget at jeg fikk tak i bokmerker i skinn med navn på steder og severdigheter der jeg var. Synes dette var fint mtp minner om reisene og min bokinteresse. Det viser seg at ingen land i Norden selger slike souvernisbokmerker, så jeg begynte å spare på bokmerker i sin alminnelighet. Jeg finner mange bokmerker som ikke er bling-bling o.l., som du kaller det. Jeg elsker å gå rundt i bokhandler og andre "ting og tang-butikker" å lete og finner mange flotte merker.

Nå har jeg vel egentlig ikke svart deg på det du lurer på, siden jeg ikke vet om noen nettsteder som selger dem, men jeg hadde lyst til å svare deg likevel.

PS: Det bokmerket jeg er mest glad i er forøvrig et som min fars samboer har heklet til meg, med navnet mitt på:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Misforstå meg rett, er nok ikke bare bling-bling merker ute å går i butikkene, men i de to som er her hvor jeg bor er ikke utvalget så stort :( Høres ut som en fin samling, jeg tror jeg skal begynne med det jeg også! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11