En nylig gjenoppdaget ungdomsfavoritt!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Fantastisk bok! Jeg leste den da jeg var yngre, og hørte den som hørespill i Lørdagsbarnetimen. Da boken kom på Mammutsalg for noen år siden så leste jeg den igjen. Og jammen var den like god, om ikke bedre enn jeg husket! Og fortsatt like aktuell. Gleder meg til å lese den for datteren min, hun må bare få noen år til på seg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leste den for maaaange år siden, men nå skal jeg høre den som lydbok snart. Gleder meg, for jeg likte den veldig godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan vel like gjerne svare meg selv da, nå som jeg har hørt den som lydbok. Jeg husket ikke detaljer fra sist jeg leste den, så det ble som en ny opplevelse. Likte ikke innlesingen særlig godt, Momo hørtes så tafatt ut, så jeg burde heller ha lest istedet for å høre. Facinerende og tankevekkende historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsker denne boka, har lest den maa-ange ganger :o) Første gang jeg leste den var jeg 11, og ble helt betatt - har slukt det meste av Michael ende siden den gang.

Har selvfølgelig lest Momo for datteren min også, nå gleder meg til mine to andre unger blir store nok til å kunne kose seg med boka :o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti S