Roy Jacobsen skriver som vanlig meget godt!Boka er for alle som er interessert i oppveksthistorie,og den er spesielt interessant for de som har vokst opp i de nye drabantbyene på (50)-60 tallet. Her kjenner man seg godt igjen - man føler, ler og tar del i hovedpersonens dilemmaer, samt koser seg med å høre om tradisjonelle leker og spill på denne tiden. Boka er kanskje litt mer tynn og sjelløs enn Seierherrene, men den har likevel en unik atmosfære.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er helt enig med deg, dette er en oppvekshistorie som er troverdig, det kunne glatt ha vært en autentisk historie. Er selv ikke oppvokst i en drabantby men i samme tidsepoke som personene i boka.

Det er kanskje ikke så lett for en del av den yngre generasjon å forstå alt det "usagte" i denne brytningstiden mellom gammel og ny tid, all den hemmeligholdelsen som var så vanlig. Det er dette Roy Jacobsen så bra får fram i boka. "Problemer", ble ofte holdt skjult spesielt ovenfor barn og det var selvfølgelig gjort i beste mening.
I dag er mye av dette utenkelig, samfunnet og menneskene har endret seg kollosalt fra 60 tallet.
Bravo Roy Jacobsen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Boka gir et godt innblikk i hvordan det var å vokse opp på den tiden. Miljø og personer er godt beskrevet. Språket hans flyter bra, og er lett å lese. Handlingen er en god historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaStig TAmanda ADemeterChristin SillibakkenCecilieLinda NyrudAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23Stine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo Rye