Soldis opplever et samlivsbrudd og mer eller mindre rømmer ut på landet. Langt ut på landet. Hun skal jobbe som en slags hushjelp for en rik familie som bor svært avsides til. Men hvorfor sluttet de to forgjengerne hennes så fort?

Jeg er veldig begeistret for Yrsas bøker, men denne synes jeg ikke nådde opp helt. Det er mye groteske greier og jeg ser at hun prøver hardt å gjøre det grøssende og skummelt, men jeg synes ikke det går helt. Det blir veldig jevnt uten de store spenningstoppene for min del, så jeg lander på en 4 på terningen denne gangen. Men jeg gleder meg til å følge Týr videre, det skal være sagt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol