Da var kjøkkenet endelig ferdig og det blir ryddet inn ting og flyttet ting på. Ellers tenker jeg å lese Helenas hemmelighet av Lucinda Riley som jeg leser som ren underholdning. Men greit med underholdning.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Gratulerer med ferdig kjøkken!
Jeg holder på med en bok og jeg er i tvende sinn…skal jeg hoppe til sluttdelen, skal jeg skumme…avbryte eller starte på en ny ved siden av? Det dreier seg om en krim…og den er på 540 sider, over 500 siders skravling! »Jeg har et spørsmål til deg» av Rebecca Makkai. Jeg hørte en anmeldelse på radioen som var entusiastisk og jeg ble nysgjerrig.
Så var jeg innom bibben i dag og der tittet jeg på innleverigstrallen og fant en av Louis de Bernières med tittel: «Partisanens datter»…hørtes bra ut på omslaget (betyr jo ikke så mye det da). Får se om jeg faller for fristelsen til å åpne den!
Ha en fin og hyggelig søndags kveld.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk for det. Krim hørtes gøy ut. Håper du hadde en fin helg forrige helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg sit med Over havet av Isabel Allende mellom hendene no i ettermiddag. Sjølv om det er frå krigen i Spania i 1939 - så er det likevel tungt å lese. Vi har krigar både her og der, og det gjer inntrykk å lese om flyktningar som misser alt dei har.

Eg har vore «fan» av Allende-litteraturen før, men denne har lagt på vent lenge. Har fått mykje blanda kritikkar, så veit ikkje om eg hadde lese den no om det ikkje hadde vor fordi vi skal diskutere den i ein lesesirkel eg er medlem i.

God helg- og Kos deg med boka di!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har lest noen Albert Åberg bøker, en veldig bra krim av Anki Edvinsson, Havfruen (terningkast 6). Så sliter jeg litt med å lese ferdig Dyprød hibiscus, av Chimamanda Ngozi Adichie. Noen ganger blir det bare sånn med enkeltbøker. Riktig god helg til alle!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Gøy med terningkast seks bok og krim er også en gøy sjanger om den sitter godt. Noen bøker er mer slit å komme gjennom, håper slitet betaler seg ut til slutt. Ha en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser "I morgen var jeg alltid en løve", også leser jeg noen barnebøker i forbindelse med jobb. Jeg har sans for Torunn Lian sine bøker om Alice Andersen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hørtes ut som mye forskjellige og en god blanding. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser for tiden Spansk pepper av Lone Elisabeth Hansen. Småmorsom og jeg flirer godt, men har ingen forventing til at blir annet enn det. Det passer meg, en rolig bok nå og da er helt greit.

Ellers så klarte jeg alle 14 gåtene på Librarything, med litt hjelp/hint da.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hyggelig med en morsom bok. Håper fortsatt du får en fin lesetid og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisa Chatur VestbyEgil StangelandMargrethe  HaugenPiippokattaNina GLene AndresenRufsetufsaKirsten LundLailaRisRosOgKlagingVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenConnieBjørn SturødCaroline Ekornes JohannessenAlice NordliTrineingar hEllen E. MartolTorill RevheimAud- HelenTom-Erik FallaElinBeKjell F TislevollMarit HåverstadFriskusenAnneWangIngunn SIngeborg GKarin BergTanteMamiemgeHeidiAud Merete RambølTore HalsaJulie StensethKjell PHanne Kvernmo RyeINA TORNES