Andre bok i serien og nesten like bra som første.
Plottet er tilsynelatende enkelt i de tidlige faser av boka, men det blir mer komplekst utover i boka og spenningen stiger.
Jeg synes nok at det "tar litt av" etter hvert, som om K. Ohlsson har tatt noen vel store doser med Møllers tran, for å si det litt flåsete.
Men hun skriver knakende godt og samspillet mellom etterforsker Alex Recht og hans nærmeste medarbeidere skildres overbevisende og fint, uten at det får for mye plass etter min mening.
Dramatikken øker også betydelig, akkurat som i første bok, men jeg har litt trøbbel med å henge med eller helt tro på siste fase av historien.
Likevel verd en femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SivHanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne Jensen