Hei, folkens!

Skriver dette innlegget i håp om å kanskje få litt hjelp.

Jeg er på jakt etter originalpocketer av Grøsserne fra 90-tallet.
Fant en annonse på Finn.no som hadde 15+ bøker til 500 kroner, men denne gullpakken ble dessverre solgt før jeg fikk muligheten til å gripe inn.

Vet om Inventaret.no, der selger de enkeltvis til 80 kr/stykk, noe som blir litt i dyreste laget når jeg ønsker meg så mange som mulig. Det går fint for meg at de er noe slitt, så lenge omslaget sitter fast og bøkene ikke har vært gjennom sølepytten!

Er det noen som sitter på en liten haug med disse, eller som kan veilede meg i retning av bruktsjapper på nettet hvor disse vintage pocketbøkene har blitt observert til salgs tidligere?

NB: Er kun på leting etter butikker/muligheter for kjøp på internett.
NB2: Pocketbøker på norsk.

Hvor handler dere bruktbøkene deres? n_n

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Bruktbøker jeg kjøper på nett, kjøper jeg på Bookis :) Lykke til på jakten etter Grøsserne, har lest mange av disse bøkene tidligere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk så mye for innsikten inn i handlevanene dine!

Registrerte meg en bruker der og prøvde meg på 4 bøker fra 1 selger (100 kroner/4 bøker)
Så kom det et Tjenestegebyr per bok på 19 kr stykk.
Bøker for 100 kr, men ekstrautgifter på 76 kr...

Det blir litt vanskelig for meg, særlig hvis det skal kjøpes 1 bok om gangen fra en selger, om boken koster 25 kr, så blir totalprisen 113 kr inkl. frakten.

Er ikke kjent med fraktalternativer i Norge om dagen.
Går det ikke an å sende lett post for under 69 kr?

Får lete videre etter mer humane alternativer, men godt å vite at det finnes hvert fall et alternativ der ute, om jeg vinner i lotto ellernoe, haha

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Postnord har tre ulike priser, og er veldig lett å forholde seg til, fordi de kun bruker vekt som prisparameter, men fordi de har en pris inntil 5kg, så lønner det seg ikke å kjøpe en og en bok.
Posten.no har større variasjon og tilbud, men de går litt langt andre veien igjen.
https://www.posten.no/priser

Posten har samme tilbud om pakke inntil 5kg, men med maks dimensjoner.
Nesten så man kan bli tilbøyelig til å tro at "noen" ikke ønsker at folk skal kjøpe brukt, sånn at man heller kjøper nytt fra selgere som kan tilby gratis frakt eller fraktkostnader fra kroner 39,-.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk. Kjempeflott informasjon du kommer med!

Det virker som man må ut med 57-69 kroner i frakt for å få kjøpt seg en bruktbok om dagen, så lenge den ikke har for mange sider da, haha

Jeg bor i utlandet, så prøver å samle noen lette og billige bøker på norsk som familien kan sende meg. Den samlede bokforsendelsen til meg kommer til å koste mye, så da er det ytterst prioritet å få tak i enkeltbøkene innenlands så billig som mulig, ellers blir det en byrde å skulle kose seg.

Leser ikke mye på norsk, men skal så gjerne få tak i et lite lass med Grøsserne en dag.
Synes de eldre oversettelsene er mindre anale og mer joviale, det passer meg godt! :d

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja