Da var vi i gang med er nytt leseår. I år har jeg satt meg som mål å fullføre en del av bøkene jeg har hjemme, anbefalte bøker og lesesirkeler bøker. Har du satt noen mål for leseåret?

Jeg har fortsatt på boken jeg delvis fikk begynne i fjor nemlig om et lite liv av Hanya Yanagihara som har fått massiv omtale i avis medier og sosiale medier. Jeg synes boken har en røft tone og ikke er noe for de som liker å lese noe som er mer oppløftende. Men denne boken har uansett en kvalitet og jeg vil se hvordan handlingen og karakterene får det videre.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg med eller uten bok :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Godt nytt år, Readinggirl30! Jeg har tenkt å lese mange av de uleste bøkene som jeg har hjemme, og prøve å kombinere de med The 52 Book Club Challenge 2024. Det står også noen uleste 1001-bøker her, de vil jeg gjerne lese flere av. Ellers så tenkte jeg å prøve å få lest bøker fra alle verdensdelene, og henge meg med på lesesirkelen her på Bokelskere når det er en bok jeg kunne tenke meg å lese der.

Tradisjonen tro leste jeg ut en bok på fredag (årets første), og har ikke funnet ut hva jeg skal lese i helgen. Jeg startet året med en solid krim, Glassmannen, av Anders De La Motte. God krim, drivende historie, terningkast 5.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt nyttår :). Det er fint, og så gøy med utfordring. Kjekt med en god krim. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt nytt år :-) Har i romjula lest to bøker. Den første heter Amerikansk Jord av Jeanine Cummins. Den handler om ei enke i Acapulco som sammen med sin 8 år unge sønn må rømme nordover mot USA. Boka kan leses som ei ordinær spenningsbok, eller du kan lese den som en "informasjonsroman". Det siste fordi både årsaken og flukten i seg selv er noe veldig mange gjennomgår. Narkokarteller, drap, flukt, voldtekter av jenter (og ofte salg til prostitusjon), korrupsjon (hvem skal du stole på? Ingen?) mv. Mexico er som vi veit også et transittland for mennesker på flukt fra Honduras, Guatemala og El Salvador. Alle disse subjektene nevnt er ingredienser i boka. Forfatteren har gjort ei strålende god bok som fortjener mange lesere. Det var mange følelser hos denne leseren underveis. Pauser var nødvendig underveis.

Bok 2 var mer kjente Maja Lunde sin Drømmen Om Et Tre. Det er bok fire av serien som startet med Bienes Historie. Lunde skriver godt; håndterer bevegelsene og personene i tid veldig godt. Og er teorien til Lunde helt feil? At verden sør for Svalbard går ad undas? Får seinere generasjoner bruk for frøkammeret? Jeg skal ikke vedde i mot...

Ønsker alle ei super første helg og uke i 2024 :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjekt med en god bøker. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et lite liv har jeg i hylla, og har alltid planer om å lese den. Den er tykk og den har vekslende anmeldelser. Derfor blir den liksom alltid liggende i køen. Denne helgen hører jeg Du skal være tro av Jan P. Solberg. En depressiv bonde som kanskje er på vei ut av skapet etter at familien forlot han.
I fysisk bokformat har jeg funnet frem Mora mi av Trond Bredesen. En illustrert fortelling om moren som flytter inn på sykehjem. Denne boka fikk jeg av mannen min til jul som virkelig traff blink hos sykepleierkona si :D

God lesehelg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja større bøker har tendens til å bli liggende. Interresant lydbok du hører på. Kjekt med julegavebok, håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenVannflaskeRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenReadninggirl30Kjell PsveinSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H Hoel