Denne helgen er jo nærmere julehelgen vi kan få. Dermed kan jeg spørre leser du noe julete? Jeg har nettop fått lest ferdig I et speil i en gåte av Jostein Gaarder nå til uken og the nutcraker & other Christmas tales som jeg leser hvert år. Den sist nevnte samlingen inneholder nøtteknekkeren, noveller, A Christmas carol av Charles Dicknes og dikt. Den har nydelige illustrasjoner og er veldig fin å lese hvert år. Ellers har jeg mange planer om å få lest masse de neste dagene.

Jeg har ikke ønsket meg noen bøker til, men har du?

Ønsker alle en god helg, jul og håper på at du finner en god bok eller flere å kose deg med :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Akkurat nå så leser jeg en liten bok av Elisa Shua Dusapin, Vinter i Sokcho. Handlingen er lagt til Sør-Korea. Forfatteren skrev denne debutromanen da hun var mellom 17 og 23 år, og hun har etterhvert mottatt internasjonale priser. Boka (eller bøkene hennes) er nå oversatt til ca 40 språk. Jeg har lest ca 1/3 av boka, og liker den godt så langt. Se link under, hvis du vil lese mer om henne.

Ønsker alle bokelskere en riktig fin - og fredfull jul!

https://www.boktips.no/skjonnlitteratur/romaner/elisa-shua-dusapin-vinter-i-sokcho-pachinko-kulene-intervju/

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hørtes ut som en veldig interresant bok. Tusen takk for den tips, den skal jeg ha i bakhodet. håper du får en god jul :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser for tiden Natriumklorid av Jussi Adler Olsen og har flere på lur, jeg har det ikke kjedelig her jeg sitter. All mat jeg trenger er i hus og ute snør det og det blir skufling de neste dagene ellers så blir jeg innesnødd. Venter på en bok om knipling som er sendt fra Nederland
God & Fredelig Jul til dere alle

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er veldig fint å ha mer og nok bøker å lese. Håper du får en god lesning og ha en god jul :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Klokka beveger seg ubønnhørlig mot julaften. Hurra, det er kun èn eneste dag igjen å stresse på! Julaften og de to neste dagene feirer jeg med døtrene mine. Så setter jeg meg på flyet til Las Palmas for ei uke på stranda og gåturer i fjellheimen. Og boka jeg tar med meg heter Amerikansk Jord av Jeanine Cummins. Roman handler om ei mor og hennes jentebarn på flukt mot et bedre sted, USA. Ferden går nordover gjennom Mexico. Fly, strand, seng - boka skal leses overalt!

Denne uka leste jeg På Åstedet. Den er skrevet av Eva B Ragde, det med hjelp fra Trude Teige. Eva er søsteren til Anne B Ragde. Eva er krimtekniker i Oslo og er ofte blant de aller første på åstedet hvor alvorlige forbrytelser har skjedd. Hun beskriver jobben sin med grunnlag fra kjente saker hvor hun var involvert. Bomben i regjeringskvartalet og ranet mot tellesentralen i Oslo (utført av de samme som ranet Nokas i Stavanger) er eksempler på dette. Interessant og lettlest. Vel verdt fem lengre lesekvelder :-)

Ønsker bokfolket ei riktig god jul og et godt år. Må freden komme til krigssonene i verden. Det er flaut for menneskeheten hvordan krigshaukene får styre dagsorden. Siste verset i Bob Dylan sin Masters of War står hogd i stein!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hyggelig å feire med familie. Hørtes fint ut å reise til varme strøk. Spennende anbefalingen du kommer med. Håper du får en god lesning og ha en god jul :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg jobber på skole, så jeg har bestemt meg for å kjøre på med en del barnelitteratur framover. Har lest lite av Anne-Cath. Vestly og ikke så mye ny barnelitteratur. Så ikke så mye julebøker på meg annet enn "Tikkens jul". Den anbefales på det varmeste.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hørtes fint ut å lese barnelitteratur, mye bra innhold der og gjerne en del for voksne også. Har heller ikke lest så mye Vestly. Håper du får en god lesning og ha en god jul :) Og takk for anbefaling :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaVannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGro