Denne fredagen skjedde det noe veldig kjekt, jeg fant nemlig en ny favoritt bok. Den handler om mann med to barn, der moren og partneren hans har død. I denne historien dukker også en kråke opp og det kan jo tolkes symbolsk nemlig at kråken betyr ulykke, men forfatteren har snudd opp ned og gjør at kråken nesten betyr hell. Boken heter sorg er den greia med fjær av Max Porter. Tidligere har lest Lanny av han som også er god bok, men jeg likte denne nok et hakk bedre. Det traff med engang på grunn av starten med diktet av Emily Dicknes, boken er veldig gjennomtenkt og god på det å behandle sorgprosess.

Ellers skal jeg fortsette å lese Jernulven av Siri Pettersen som er første bok i trilogien i fantasyserie. Liker den midt på tre så langt, men det kan jo fortsatt endre seg.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

For en deilig høstsøndag når klokken stilles tilbake og man får en time ekstra! :)
Spennende det du skriver om denne boken av Max Porter, nå har jeg satt meg på venteliste på Libby…
Jeg leser «Barnevakten» av Joyce Carol Oates, jeg er litt i tvil hvor godt jeg liker denne men er imponert av denne forfatterens enorme kapasitet og hun er 84 år! Boken har et veldig driv så det går raskt å lese disse 504 sidene.
På vent har jeg «Naustet» av Jon Fosse, en helt annen type bok og skrivestil, tror den passer meg bedre.
Ha en herlig søndag…og god bedring til Karen Ramsvik!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg ble akkurat ferdig med bok 3 om arkeologen Ruth Galloway, "Huset på klippen". Denne krimserien er bra, hovedpersonen er uperfekte på en troverdig måte, og feiler stadig trass i gode intensjoner. Endelig, og de omfavner dette uperfekte og fortsetter å gjøre det de gjør. Selve krimgåtene er også gode, historiske og nåtidige. Så heldige meg, men jeg fikk også omgangssyke i dag, og det passet dårlig, men jeg fikk lest ihvertfall. Jeg skal også lese "da vi var yngre", av Oliver Lovrenski, en veldig ung debutant fra Oslo. Født i 2003. Jeg tenkte på en annen ung, dansk forfatter, eller poet da jeg begynte på denne. Jeg er superfornøyd med denne lesehelga. Det er ikke mye i livet som er bedre enn bøker man oppdager helt tilfeldig. Vel Lovrenski var det mange som merket seg i en avisanmeldelse, og jeg har lånt den av en kollega som anbefalte ordlisten helt til slutt. God lesing i helga, alle sammen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Interresant med det du skriver. Godt med ulike ting en kan lese, håper du får god lesning og ha en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte tittelen på boka du leser, ser for meg at det kan være et svar en voksen kan gi et barn, når de ikke vil forklare hva som ligger i ordet. Jeg har også lest Jernulven, og så nettopp at bok nummer to var kommet ut. Er spent på fortsettelsen og om denne triologien kan leve opp til Ravneringene. Har du lest om dem?
Jeg leser «Sand, vind og stjerner» som er skrevet av forfatteren bak «Den lille prinsen», Antoine De Saint-Exupéry. Dette er noe helt annet, så veldig spent på innholdet.

God helg til alle bokelskere!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja det har du nok et poeng i. Ja jeg har lest raveringene og likte den ganske godt. Gøy med den lille prinsen, den er virkelig verdt å ta seg tid til og tenke over. Håper du har en god lesning og ha en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81