Eg reknar med at ein del no snart er ferdige å lese den heilt nye boka til Tore Kvæven. Eg har 40-50 sider att. Synes boka skil seg veldig frå Hard er mitt lands lov og Når landet mørknar, men det som er likt er den poetiske nynorsken og skildringar vekslande frå dyre- og naturperspektiv til menneska sine sysler, som då på ein måte blir ubetydelege, men også meir dyrebare på same tid. Andre med innspel?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

No har eg lese ut boka. Det er lagt opp til at det kjem ein del 2. Eg gjev boka terningkast 4 eller 5. 5 fordi ho er så god at eg las ho ut på nokre dagar. 4 kanskje fordi det er stort persongalleri, og at det er veldig mykje ytre handling i form av action. Samtidig er det litt tidleg å gje ei vurdering, då denne fyrste delen var nødvendig for det som skal kome i del 2. Eg endte opp med terningkast 5 i bokmeldinga mi her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja