Denne helgen leser jeg:https://bokelskere.no/bok/nervoese-tilstander/618232/. Lenker bare til boken. Denne boken fant jeg via nrk anmeldelse og har stått en stund på ventelisten på biblå. Så veldig kjekt at jeg endelig får lese den. De første 60 sidene, var nærmere terningkast seks, men nå har dabbet litt ned til kanskje fem, men får se hvordan historien utvikler seg videre. Det er interresant historie og forfatteren skriver bra.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Denne helgen har jeg begynt på"Mentalisten",av Camilla Lackberg,veldig spennende . Ellers en fin helg,med turgåing,og opprydding,ting skal leveres til loppemarked.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kjekt med spennende bøker, og veldig fint å få ryddet opp. Håper du har god lesning og ha en god uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helgen er snart forbi igjen, og jeg somler med å legge inn et svar.
Jeg holder på med Bjørnstjerne Bjørnsons samlede verker og har kommet til et skuespill som heter Den ny tid. Helt greit å lese, men heller ikke mer enn det.
I tillegg leser jeg litt i Kunsten å dø av Audun Myskja. Har litt blandede følelser om denne boken. Noe faller inn under kategorien « too much info» - kanskje er det nettopp det man trenger å lese. Dette er om livet og døden helt uten å bruke silkehansker.
For å gjøre kvelden komplett blir det noen sider i Det blåøyde riket av Nina Witoszek og Eva Joly. Her får vi europas syn på nisselandet. Godt skrevet og ekstra aktuell i disse Erna/ Sindre dager.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Interresant det du leser. Håper du hadde og ha en god lesning, ha en god uke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den ny tid. Hvilken av de samlede verkene er det stykke fra ? Hvilket årstall var stykket skrevet?

Jeg har de samlede verker av de 4 store fra 1995 og Den ny tid står ikke der

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min feil. Det er Det ny system fra 1879.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De 4 store,
Bjørnstjerne Bjørnson Samlede verker Bind 2 inneholder:

Arnljot Gelline ;
Sigurd Jorsalfar ;
Blakken ;
Trofasthet ;
En fallit ;
Redaktøren ;
Kongen ;
Magnhild ;
Det ny system ;
Leonarda ;
En hanske ;
Støv

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Først og fremst måtte jeg bli ferdig med den krevende romanen "Den rikeste gutten i verden" (se bokanmeldelse). Tenkte jeg skulle lese Tove Nilsens "Skyskrapersommer", for jeg likte "Skyskraperengler". Mulig jeg leser begge to for å friske opp den første litt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Variert lesning hørtes ut som, håper du har en fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den boken du har valgt deg denne helgen ser veldig interessant ut. Der er det nok en og annen hendelse vi fra Norge hverken har erfart eller tenkt på, så den er herved lagt til ønskelisten. Jeg leser Dagny av Aasne Linnestå, etter 90 sider er jeg ikke akkurat fengslet, men jeg lever i håpet :)

God helg alle bokelskere, håper dere nyter høsten🍁

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den var god og likte en annen måte å ha fortelle stemme på. Håper boken blir bedre og håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusTralteKirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødEileen BørresenKjell P