Mange har gjerne hverdagen tilbake med full gir,og noen er kanskje heldige fortsatt og ha litt ferie igjen? De siste dagene har været vært svært varierende og preget av store katastrofer rundt om i landet. Noen mener regnværet er det perfekte leseværet, jeg mener alle vær er gode lesevær. Denne helgen vil jeg fortsette på en bok jeg kjøpte på mammut salget i år, nemlig Aldri av Ken Follett som jeg synes virker interresant så langt.

Hva leser du denne helgen? Og hvilke lesevær liker du best?

Ha en god helg og håper du har en god bok eller flere :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har ferie ut denne uken. Vi skal på en dagstur til Bergen i dag, og kanskje klemmer jeg til med litt lesing på ferja :) Jeg mener det beste leseværet er når det regner. På solskinnsdager har jeg ikke ro i kroppen. Noen ganger må klokken også ha passert 18.00 før jeg kan lese. Eller så kan det skje mens jeg spiser frokost. Jeg nekter å tro at jeg er alene om slike ting :D

Nå leser jeg Landsbyen av Juli Zeh. En tysk roman om ulike karakterer fra et utgangsstrøk en times tid fra Berlin. Jeg kom over blant annet denne da jeg lette etter romaner som skildrer bygdedyret. Jeg er ca 100 sider uti og jeg liker den godt. Hvert kapittel omhandler en av karakterene i tur og orden, og nå begynner det å dannes relasjoner. På øret har jeg Egne barn av Trude Marstein. Jeg liker skildringen av dagens samfunn ved at man har mange relasjoner på kryss og tvers av samboerskap, og hvor mange barn det kan bli av det. Synes også det er fint/trist å lese om hvordan steforeldre (bonusforeldre som det nå heter) bare forsvinner brått ut av livene våre når forhold tar slutt.

God lesehelg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så koselig å fortsatt ha ferie. Håper du fortsatt har en god ferie og god tur til Bergen.interresant å lese om hvilket lesevær du liker best :). Synes det er spennende å høre om forskjellige opplevelser. Jeg tar med boken overalt om det er i solen, skyggen, eller stuen. Jeg kan stort sett lese når som helst, men jeg har hørt fra andre at variere veldig etter vær og humøret. Juli Zeh er en spennende forfatter. Egne barn har også lest, like den middels bra. Spennende å høre dine tanker om boken. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaVannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg G