Lewis har er stort forfatterskap. Ikke bare skjønnlitteratur. Hva synes dere om bøkene hans? Har han blitt omtalt før her inne?

På forhånd takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Har berre lest den store boka der alle Narnia-bøkene er samla i rekkefølge for nokre år sidan. Grei lesnad, men ikkje så mykje som gav inntrykk. Har ikkje lest noko av dei teologiske/filosofiske bøkene hans. Men er interessert i å lesa science fiction serien hans som i desse dagar blir utgitt på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet du eller noen andre om alle bøkene hans planlegges å bli oversatt til norsk?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er ein del av dei omsette til norsk:
https://www.lundeforlag.no/cslewis

Las at Lewis skreiv rundt 30 bøker i si levetid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sendte e-post til Lunde og de svarte at det vesentlige av de kristne bøkene blir oversatt til norsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra! Håpar du får fat i dei du er interessert i då.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om du vi finne ut om han er omtalt her inne bør du søke i diskusjoner. Jeg får opp 154 treff på ham...det er inkludert sitater og lister.
Har lest ham da jeg var barn...Narnia-bøkene og husker jeg likte dem godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Prøvde på det nå, men fikk ikke til det etter å ha skrevet C. S. Lewis på lister.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må søke på diskusjoner, se hva vi snakker om. Helt nederst på den siden er det søkefelt hvor du skriver inn C S Lewis...da få du 154 treff. .
Du kan også søke på finn en bok men da må du se på hver og en bok for å finne om noen har skrevet noe...det er tungvint.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøvde å finne det ut på linken Finn bøker og deretter omtalte personer, men fikk bare opp at mange har bøker av han i boksamlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg rettet feilene. Var det grunnen til at ingen svarer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Tralte. Jeg kjenner deg jo ikke, men jeg oppfatter det slik at du sliter med å finne fram her på siden? Hvis jeg tar feil, får du ha meg unnskyldt og se bort fra denne posten, men jeg prøver meg på en litt mer detaljert forklaring for å tydeliggjøre det TanteMamie sier.

Øverst på siden har du flere valg, når du trykker på fanen «diskusjoner-se hva vi snakker om» får du opp en såkalt «rullgardintekst»
Trykk på «oversikt»
På siden som da kommer opp må du skrolle/gå så langt ned på siden som det er mulig å komme, der finner du et søkefelt hvor du kan skrive inn: C S Lewis.
Når du så trykker søk, får du opp en side som viser 156 treff på hva som er skrevet om forfatteren i diskusjoner, kanskje finner du noe interessant.

Jeg tror ikke du har gjort noe feil, det kan være flere grunner til at folk ikke svarer. For egen del, har jeg ikke lest noe av denne forfatteren, så lite jeg kan bidra med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja