Denne fredagen har jeg tenkt å lese litt videre i fyrstene av Finntjern av Lars Elling, og jeg har også begynt på Coraline av Nail Gaiman. Så har jeg håp om å få ned leselisten min, jeg har nå 25 bøker på den, ønsker gjerne å halvere den til sommeren. Får se om jeg får det til. Men først skal jeg lese de bøkene jeg har.

Hva leser du denne helgen?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg er igang med «Rosenkavaleren til madame Husson og andre noveller» av Guy de Maupassant. Veldig bra men så var/er han jo en av Frankrikes store forfattere!
Ellers begynte jeg på Claire Keegan:»Foster» som jeg har lånt på libby i går kveld og har «Småting som dette» av samme forfatter liggende, den begynner jeg på i kveld.
Coraline leste jeg for mange år siden også den lånt fra libby. Artig bok. :)
Ha en koselig søndag!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kjekt med variert litteratur, Keegan er dyktig forfatter synes hun skriver veldig godt. Håper du får en god søndag du også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble ferdig med Harens år av Arto Paasilinna på lydbok i går kveld mens jeg stod og lagde fredagspizza. En kort bok med ulike hendelser for hvert kapittel. Jeg fikk aldri helt taket på denne, og jeg datt av flere ganger. Jeg satt mot slutten opp farten til 1,35 i hastighet, blant annet også fordi pizzaen snart var ferdig stekt.

Ellers må jeg nok bruke helgen på skolearbeid, så jeg kommer ikke til å sette i gang med en fysisk bok denne helgen. Men, jeg skal til en venn i kveld hvor kjøreturen er på 25 min x 2, så da må jeg jo kunne få gang på en ny lydbok mens jeg kjører :D

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne boka likte jeg veldig godt, og den er også på "1001 bøker du må lese før du dør"-lista. Kanskje den gjør seg best i vanlig bokformat og ikke lydbok? Jeg har lest en av hans bøker før, på lydbok. Den hadde jeg problemer med å komme igjennom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan være enig i det du påpeker der. Tanken streifet meg flere ganger, at dette kunne jeg heller tenkt meg å lese med øynene enn med ørene. Kanskje det er stemmen som leser, eller at lydboken ikke gir samme rom for fantasi om steder, folk og fe som en fysisk bok ville gjort. Neste bok av Arto i hylla er Kollektivt selvmord. Den skal leses med øynene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lydbok gjør en at en får til en hel del bøker, god lytting og håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er akkurat ferdig med Pustegynge av Herta Müller. Likte den veldig godt, bedre enn Reven var alt dengang jeger, som jeg har hatt i noen år og nettopp har fått lest. Fornøyd med at antall Skal lese-bøker krymper :-)

Nå skal jeg lese videre i den fascinerende 104 av Christopher F-B Grøndahl, som er februarboka i den dystoptiske lesesirkelen her på Bokelskere.

Og så blir det litt italiensk denne uken også, nemlig Lessico famigliare / Familieleksikon av Natalia Ginzburg.

På øret har jeg The Magician av den irske forfatteren Colm Tóibín, som er en roman om Thomas Mann. Har ikke kommet så langt, men den virker lovende.

Ønsker alle en god helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Veldig mye varierte forfattere og bøker, håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Coraline var annerledes og bra. Jeg leser litt i Billedhuggerens datter, av Tove Jansson denne helgen. Det er en bok med nydelige, små barndomsskildringer. Ønsker alle en fin helg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den er ganske bra ja. Så gøy med en bok av Jansson, håper du har en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaVannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGro