Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Artig at Pearl Bucks mest kjente bok fortsatt er verdt å lese. Selv ble jeg fascinert av The Good Earth som tenåring. Selv om den tar utgangspunkt i det gamle Kina, tror jeg det er lett å trekke paralleller til den raske utviklingen Kina har vært gjennom i vår tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Husker jeg rett, så var dette første tittel som Bokklubben utga som månedens bok ? En av de som står først i køen hos meg hva angår bøker jeg vil lese om igjen. Særlig med den begrunnelse du nevner her, Harald.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Den gode jord» er kommet ut i mange utgaver på norsk. Én av dem samme år som Den norske bokklubben begynte virksomheten sin i 1961. Så du kan meget vel ha rett i at det var klubbens første bok. En smart start.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SChristofer GabrielsenBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnie