Ai. Dette var langtdrygt og kjedelig. Men jeg kom meg igjennom, for det er noe langt der inne som er bra og.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg hoppet også av denne serien etter denne boka. De to første, og spesielt andreboka, er noe av den beste vampyrlitteraturen jeg har lest. Tredjeboka ble mere forutsigbar og kjedelig. Lurer egentlig på om bøkene etter denne er like trøtte?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder på med The body thief nå, nummer fire. Den er overhode ikke som bok 3, og er verdt å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne måtte eg faktisk avbryte midtveis, vart retten og sletten for kjedlig. Har også sett filmen og det også var langtekkeleg liding. Er ikkje nokon stor fan av Anne Rice, men no har eg byrja på Charlaine Harris sin serie og det er andre boller ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det forstår jeg godt. Jeg led meg igjennom filmen og.

Harris sine bøker om Sookie er jeg ferdig med, og for meg var det kanskje omvendt, de to første bøkene om Luis og Lestat var en fin overgang etter Harris sine, og de synes jeg holder godt mål og mere til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

No har ikkje eg fullført anna enn den første Anne Rice boka, som eg synes var grei om ikkje fantastisk. Eg er generelt ikkje så glad i vampyr-seriar, foretrekker lange episke seriar med magi og mystikk.

Men no hadde eg gleda meg litt til Sookie-serien, vart hekta på tv-serien, som var veldig bra. Eg er godt nøgd så langt, etter 150 sider av første boka. Men du meiner serien ikkje er så veldig bra? Kva inntrykk sitter du igjen med? Var den verdt tida det tok å lese den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også hekta på True Blood (noen dager igjen til sesong 3 nå! Og om du ikke har sett minisodene så finner du link til disse her: http://beatesrasteplass.wordpress.com/2010/05/18/vampyrer )og Harris sine bøker gitt ned på høykant. Men det er jo en slags trash-litteratur, og i alle fall jeg får metta mi etter en stund, og jeg fikk lyst til å lese bøker som holdt en litt annen kvalitet. Harris og Meyers er for meg en slags husmorporno. Det er det ikke noe galt i, men jeg hadde lyst til å lese noe som ikke var det som også omhandlet vampyrer, og det synes jeg at jeg fikk i de to første Rice-bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var kjedeleg, hadde sett frem til den serien, sjølv om eg misstenkte litt trash over den. Når eg tenker meg om er eg vel også ferdig med vampyrar for ei stund, så må omprioritere leselista for sommaren. Forslag?

Forresten, takk for linkane, var artig med eit gjensyn med karakterane frå true-blood, og eg likte særleg den med Eric og Pam, sikkert fordi dei er favorittkarakterane mine, hadde tenkt å vente til heile sesong 3 er kome ut før eg såg den, men trur eg får gå den lange vegen...

Buffylinken var utrulig vittig, lo høgt gjennom heile, og kunne kjenne meg igjen i ho. Han skodespelaren som har rolla til Edward er utrulig lite truverdig (dårleg!).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg svarte nettopp her, men det bli borte?

Anbefaler Stephenson!

http://beatesrasteplass.wordpress.com/2006/06/10/neal-stephenson-the-the-baroque-cycle/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mystisk forsvinning, men takk for tipset. Aldri høyrt om Stephenson, men "The Baroque Cycle" høyres svært interessant ut. Hadde den til og med i e-bok samlinga mi, så her er det glede i gården =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er en e-boksamling? Ellers må jeg få sagt at Harrison aboslutt holder mål som lett-lektyre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11PiippokattaKserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitStig TEli Hagelund