Hans Martin
Jeg har i årens løp overtatt en del gamle bøker. Og som en ekte bokelsker klarer jeg ikke å kvitte meg med noen. Jeg trengte en ny bok å lese og lette i bortgjemte hyller og fant boka Sensommer av Hans Martin, utgitt i Norge i 1958. Men før jeg begynner å lese prøver jeg å finne ut noe om boka og forfatteren. Søk på Internett ga intet resultat. Navnet er sikkert et pseudonym og orginal tittel er Late Zomer. Jeg ser at det er en bok til her på Bokelskere av samme forfatter.
Er det noen her ute som kjenner til forfatteren og boka, eventuelt hvor jeg kan finne opplysninger?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg husker at jeg i ungdommen leste noen bøker av Hans Martin, lånt på biblioteket og brakt tilbake dit etter kort tid. Svært lettleste og ikke særlig minneverdige, etter hva jeg husker. Å google navnet hans gir magert resultat, så jeg antar at han ikke har satt dype litterære spor etter seg. Men les den, du, og fortell gjerne hva du synes!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for opplysningene. Det var dette jeg var på jakt etter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Morten BolstadStig TSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidi