Glimrende underholdning!
Hva skjedde i Horten som gjorde at 17 år gamle Lena og familien måtte flytte til Oslo? Det får vi etter hvert nøstet opp i, mens Lena finner seg til rette på ny skole. Men det er ikke en hvilken som helst klasse hun begynner i. Hun går i klasse med tvillingene kronprins Karl Johan og prinsesse Margrethe! Lena som egentlig vil holde lav profil forelsker seg i kronprinsen, og han i henne. Forviklinger venter.
Veldig underholdene, humoristisk, varm og levende fortelling. Språket flyter så lett, personene og situasjonene er lett å se for seg. Man blir glad i Lena og familien hennes. Jeg vil være med på fest og hyttetur med kronprinsen og prinsessen og gjengen deres!
Håper ungdom oppdager denne boka! Jeg skal i alle fall formidle den høyt og lavt i biblioteket. Og jeg blir ikke overrasket om boka blir film.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig T