Dette var ei laaaang bok. Skjønner ikke hvordan forfatteren av BDB (som er min favoritt serie) også kan ha skrevet dette. Brukte lang tid på å pløye meg gjennom boka i håp om noen store åpenbaringer, men dette ble bare kjedelig og langdrygt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Enig! Skjønner ikke hva som gikk av forfatteren her. Rart å tenke på at hun skrev denne parallelt med BDB. Som du sier var den altfor langdryg, ingen kjemi, og kjærlighetscenene var klamme og flaue. Helt ufattelig, med tanke på hva Ward er istand til å gjøre med karakterer og lurveee.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Syns i grunn den var helt ok. Men så har jeg ikke lest noen tidligere bøker av samme forfatter. (Og helt ærlig hadde jeg vel heller ikke de helt store forventningene da jeg startet). Noe litterært mesterverk er det jo absolutt ikke, men helt grei å bla i når det stormer som verst ute og man kan stenge seg inne med pledd og kakao.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hadde planer om å lese den, tenkte den skulle være noe a la BDB. Kanskje ikke? tror jeg prioriterer andre bøker istedefor etter å ha lest dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet liksom ikke helt hva som ikke fungerte. Men tenker på hvor sugd inn i BDB bøkene jeg ble, klarte ikke å legge de ned. Mens på denne har jeg holdt på i flere dager, og lest kun for å bli ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, denne var skuffende. Mulig jeg leser bok 2 også, men er ikke veldig ivrig. BDB er så mye bedre. Og Anita Blake til Laurell K Hamilton.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenVannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsPiippokattaAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergBjørg RistvedtINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne Midtsund