Hva i all verden var dette for noe?!

Et filmmanus til en film uten poeng?

Her var det mye beskrivelser av kamerabevegelser og utsnitt, litt mysterie (det eneste som gjorde at jeg gadd å fullføre boka), og en slutt som ... tjah... hva skal man si?

Nei, denne kan jeg nok ikke anbefale - jeg liker bøker med innhold og mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg lurte også på hva i alle dager dette var. Særlig situasjonen med søsteren Eri. I motsetning til deg må jeg si at jeg likte det, uten at jeg aner hvorfor, og vil ha mer av Murakami! Jeg liker vanligvis hverken surrealistiske bøker eller filmer, men nå er jeg glad jeg har 2 Murakami-bøker i bokhylla som venter på å bli åpnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete Gjessing