Ulempen ved å få abstinenser etter å lese bøker på norsk når man bor i Asia, er at man ender opp med å ta til takke med det man får. Dette var miserabel lesning, rett og slett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Ja, denne synes jeg også var dårlig...nå er jeg ikke helt "i kjemi med" Coelho, men har lest flere av han...og den jeg likte (best) var Veronika vil dø.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har likt det jeg har lest tidligere av Coelho, så jeg tror jeg skal ta det du sier som en anbefaling der. Veronika vil dø blir neste Coelho-bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den tar opp et viktig tema og har et godt poeng...ikke så verst filmatiseringen heller....men romanen bør i alle fall leses først.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Coelho skriver intelligent og innsiktsfullt, så jeg skal ta deg på ordet... Boka først, så får jeg søke opp filmen senere!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å! Den er fiiiiiin! sa bibliotekaren... Beklager, men jeg er sterkt uenig. Dette er den første lydboka jeg noen gang har kommet meg gjennom (er ikke særlig glad i lydbøker, men Petronella Barker leste i det minste kjapt nok og behagelig), så jeg har lyttet oppmerksomt og ikke gått glipp av så mye som en enje, selv om denne i det store og hele var regelrett kjedelig. Har til og med kjørt en omvei for å rekke å høre ferdig før jeg var framme! Bortkastet...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt. Jeg synes også dette var en utrolig dårlig bok. Det virker som han bare har spydd ut av seg ett eller annet i kjølvannet av suksessen med Alkymisten.

Det spilte ingen rolle liksom, boken ville selge uansett.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tittelen på boka er god! - innhaldet har eg gløymt, så det kan umulig ha gjort noko inntrykk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Elendig, kjedelig, fjernt. Jeg ga meg halvveis.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

helt enig, var desverre ingen fan av denne boka gitt...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar Sand