Dette er en nydelig liten bok om det å være lærer i en mangfoldig skole. En bok som allerede har noen år bak seg, men likevel en bok som alle lærere burde lese, og dypest sett en bok som er så viktig at ALLE burde lese den.
Unni Helland har vært lærer ved Fjell skole i Drammen i en kvinnealder, hun forteller vakkert om opplevelser rundt det å møte barn med ulik bakgrunn. Jeg har stor respekt for den jobben Unni Helland har gjort som lærer.
Denne boken inneholder så mange tanker og spørsmål at jeg ikke kan formulere en endelig konklusjon på hva jeg har lært av å lese den. Kanskje kan en heller si at den hjelper meg til å se hvor verdifullt og viktig læreryrket er (og det er jo også mitt yrke). Boken er en fin motivator for oss som er lærere. Jeg blir noen ganger i godt humør av disse ord fra barnemunn hun trekker inn, andre ganger rørt over hvor komplekst og ærlig barn uttrykker seg. Hadde bare vi voksne beholdt litt mer av barnet i oss, er jeg sikker på at verden hadde vært et bedre sted med en gang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LailaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenAmanda AMarianne MStig T