Mitt aller første møte med Knausgårds forfatterskap må sies å være vellykket for dette var meget bra! Likte måten han formidlet sårheten som lå der hele tiden og ikke minst de mange og vakre skildringene av dyreliv og natur. Dette er en slags moderne versjon av Peer Gynts Solveig. Anbefales på det sterkeste! :-)

Les gjerne omtalen min her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Denne står på leselista, men ellers har jeg lest så og si alt av Knausgård så langt. Anbefaler jo alle bøkene hans, men om du likte denne, vil jeg tro at du også muligens vil like de fire bøkene som har fått navn etter årstidene. De beskrives som ‘ en encyklopedi om den nære virkeligheten’. Disse er også relativt korte, sammenlignet med feks Min kamp(som jeg også sterkt anbefaler!). Ellers er Sjelens Amerika også å anbefale. Mange fine, interessante og tankevekkende betraktninger. Knausgård kan skrive om en stein og det er spennende.. nettopp dette jeg liker så godt med hans forfatterskap.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk skikkelig sansen for måten han skrev på så om denne er representativ for forfatterskapet hans ellers, som jeg har en mistanke om at den er så har jeg tydeligvis mye å glede meg til fremover. At han som du nevner kan skrive interessant om en stein er det en gledelig nyhet for meg for jeg liker forfattere som skriver interessant og spennende om trivielle ting. Nå fikk jeg enda mer lyst til å kaste meg over forfatterskapet hans, samtidig undrer jeg meg på hvorfor jeg aldri har lest noe av ham før. Det er uansett aldri for seint å begynne. Tusen takk for tips til videre lesing :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra! Ja, jeg kjenner liksom igjen skrivestilen i alle bøkene hans. Og det er spesielt disse tankesprangene, ofte om helt trivielle ting som du sier, som jeg liker så godt. Han har mange interessante betraktninger og skriver med et godt språk. Kos deg videre med Knausgård, så håper jeg kommende leseprosjekter står til forventningene :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for det :-) kjenner jeg gleder meg til å ta fatt.
Kos deg med "Fuglene under himmelen" når du kommer så langt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas Kihlman