Et følelsesregn! Jeg studerte på Cuba i 2006, og har et forhold til landet. Dette var en vakker bok, og jeg kan varmt anbefale den til alle som har lyst på en god leseopplevelse. Min onkel på noen og sytti har også besøkt Cuba, og var like begeistret. Han kommenterte at det var en følelsesladet og virkelig god bok. Jeg håper flere deler denne opplevelsen!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg også synes dette var en fantastisk vakker bok - rørte noe dypt i meg - og jeg har aldri vært på Cuba engang så jeg kan jo bare tenke meg hva du må føle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

glemte å si at det må jo være ekstra spesielt for deg som har studert der nede å lese denne boken

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det gir en ny dimensjon når man har gått i gatene som beskrives og dinglet med bena på malecon. Og når man ikke bare reiser på ferie, men får tid til å oppleve litt av hverdagen i et annet land kan man ta inn mer av det man ikke ser ved første øyekast og snakke med folk man ikke møter på ferie. Anbefaler å reise litt og ta tak i litteratur fra de stedene du har vært. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

for meg var det en levende bok, hvor det var lett å leve seg inn i innholdet, vanskelig var den og å legge fra seg. anbefaler og andre bøker av henne

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hei! Jeg kan prøve å hjelpe! Mvh Kari Sesilie

Godt sagt! (0) Varsle Svar

send meg et mail da vel! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol