Siste del av boka mer interessant enn den første. Forklarer hvordan selvmordstanker gir seg uttrykk. Forfatteren tok sitt eget liv samme år som boka kom ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hadde såvidt tippa 20 første gang jeg leste den, og jeg fant en enorm lettelse og trøst i å vite at det var ikke bare jeg som følte at livet ikke hadde noen mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv er jeg faktisk av motsatt oppfatning. Første halvdel synes jeg er glimrende, særlig på grunn av det viddet Plath utviser i sine beskrivelser av det tomme og overfladiske, med tidvis svært original og morsom billedbruk. Andre halvdel er mer monoton, og kreativiteten slipper bare glimtvis gjennom. Like fullt en god leseopplevelse dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka las jeg på 70 tallet og jeg kan huske at jeg synest det var en sterk bok. Når jeg begynte på den visste jeg ikke at hun var død, og at hun på en måte skriver om seg selv i boka. Det er ikke en biografi hun skriver men den har nok mange likhetstrekk med hennes virkelige og vanskelige liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

lesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten Lund