Lupinella er en barnebok jeg har lest mange ganger, lest den høyt mange ganger for barnegrupper og i familiesamlinger, og bestandig med godt resultat. I helga hadde jeg besøk av et barnebarn på tre og ett halvt år, og igjen ble boka om Lupinella funnet fram, og igjen selvsagt med godt resultat selv om det ble i meste laget med tekst for han.
Men det som slo meg under lesingen, var at dette ga meg en fantastisk leseopplevelse. Boka er skrev for barn, men her var også mye å glede seg over for en som kan være litt "kresen" når det gjelder litteratur. Egentlig er dette en kort og enkel novelle med utrolig mye mellom linjene og med et godt språk godt oversatt av Jo Tenfjord. Er det flere som har lignende opplevelser med barnebøker? Og for dere som ikke kjenner denne boka, les den - bibliotekene finner den nok om du selv ikke har den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F Tislevoll