jeg moret meg godt mens jeg leste den da den kom. Men det som gjør den stor, er at den bare har fortsatt å leve i årene etterpå. Jeg kan ikke gå én tur i Nordmarka uten å tenke på Bongo, jeg kan ikke se en melkekartong på Ica Ullevål uten å tenke på Doppler. Og hører jeg Løvenskiolds navn? eller ser en høyrevelger på skogstur? He he:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har ikke lest den men hørte den nettopp på lydbok. En fornøyelig opplevelse som ga meg mange morsomme stunder. Jeg tok meg selv i å le høyt mens jeg sto og ventet på venner i ved ankomst innlang på Gardermoen, og jeg måtte avbryte en ansatt i en butikk som ville hjelpe, med å si "Beklager, jeg hører på en god lydbok. Bare vent litt." Absolutt lese/lytteverdig! Erlend Loe har lest den inn selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Erlend Loe er sannsynligvis en av Norges mest underkjente forfattere. Hans bøker er etter min mening i verdensklasse. Doppler er genial. Åpningsavsnittet er noe av det beste som er prestert i norsk litteratur. Da jeg bodde i Zagreb hadde jeg russiske naboer. Fruen i huset satt på terrassen og leste Doppler på russisk og lo høyt. Da tenkte jeg at det finnes rettferdighet i verden likevel.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M