Det er takket være denne boken jeg har hatt kallenavnet lengsel på nett i 8 år. I en av kapitlene skriver Skårderud om en dame (nå husker jeg ikke navnet hennes) og som var så opptatt av lengsel og skrev om lengsel, og det slo meg hvor utrolig pent ord lengsel egentlig er. Jeg tror det er et av de peneste ordene jeg vet om. Takk til Skårderud som fant det ordet til meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg vil også takke Skårderud fordi han skriver med en smittende entusiasme og gir meg mer innsikt i de bøkene jeg har lest, f eks av Sebald, Stendhal og Paul Auster. Han gir en veldig stro lyst til å lese om igjen og mer! Et blinkskudd for meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine Olsrød