Har lett og lett, men klarer ikke å finne denne oversatt til norsk noe sted. Tror den har vært det på et tidspunkt, siden det eksisterer en norsk tittel, men klarer altså ikke å finne den hos noen av bokhandlene jeg har vært innom. Hvis noen vet om den er mulig å få i på norsk, vil jeg gjerne vite om det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hei jeg har aktive annonser på finn hvor jeg legger ut bæler jeg ønsker å kjøpe. Har fått så mye respons og ikke minst tak i veldig mange gode pent brukte bøker. Anbefaler det;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei, ser ut til at de har den her: Antikvariat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen hjertelig takk! Har allerede bestilt den på engelsk, men kommer nok til å bestille denne også! :) Litt mer barne- og ungdomsvennlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er lurt, - jeg kjøpte den via Antikvariatnet for noen år siden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenGrete AastorpTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11